Freza de canelare in zidarie BOSCH GNF 65 A

Inchiriere  inchiriere Freză de canelare în zidărie BOSCH GNF 65 A pe raza localitatii Timisoara si zonele invecinate. Produs din seria BOSCH PROFESSIONAL.

freza-canelare-zidarie-bosch-GNF-65-A

Pret inchiriere Freză de canelare în zidărie BOSCH GNF 65 A

170 lei / zi

*pretul este negociabil in functie de durata inchirieri.

Transport si Manipulare

Oferim la  cerere transport pe santier sau la obiectiv si posibilitatea de inchiriere echipament cu operator.

Formular inchiriere echipamente

Inchiriaza echipamentul de mai sus cu urmand procedurile simplificate:

Completeaza formularul de comanda cu nume, prenume adresa de email si detalii comanda (specificatii de perioada, adresa, lucrare etc.). Veti fi contactat de catre un operator inchirieri al companiei noastre pentru a concretiza solicitarea.

Inchiriaza telefonic la: 0770.581.188 sau prin email la: sc.snabbt@yahoo.com

Specificatii tehnice

Nivela laser cu linii Bosch

Scula electrică este destinată, în conexiune cu aspiratorul clasa M, pe un suport rigid, la tăierea sau efectuarea tăieturilor cu ajutorul saniei de ghidare în principal în materiale minerale, ca de ex. în beton armat, zidărie sau panouri de drum, fără utilizarea apei. O unealtă puternică cu un confort mare, blocare a arborelui, aspirarea prafului și limitator de curent de pornire este acționată de un motor performant cu alimentare 230 V/50 Hz, consum de putere 2.400 W, rotații în gol 5.200/min, prevăzută cu protecție împotriva repornirii și protecție împotriva suprasolicitării. Lățimea canalului 3 – 40 mm, adâncimea canalului reglabilă continuu 20 – 65 mm, Ø discurilor 230 mm, lungime 690 mm, înălțime 455 mm.
Ambalajul conține mașina, 3× placă de distanțare 4 mm, 4× placă de distanțare 6 mm, cheie , piuliță rotundă, cot de aspirare, mâner adițional, flanșă de prindere, daltă de scobire și geantă de mână.

Observaţie:

Disc diamantat potrivit pentru tăierea betonului nr. com. 2608602655.
Adâncime de  taiere de 65 mm reglabila.Lățime reglabilă de 3-40 mm.
Se inchiriaza fara discuri diamantate, acestea se achizitioneaza separat.